Wie zijn wij?

Stefanie en Joyce startten de praktijk in 2009 op. Zij werken beiden in een woonzorgcentrum en combineren deze job met veel enthousiasme met het werk in de Babbelboot.

 

Stefanie deed eerder reeds ervaring op in een revalidatiecentrum en verschillende scholen binnen het bijzonder onderwijs.

Joyce werkte in het verleden in een revalidatiecentrum en ziekenhuis. Zij mocht eveneens ervaring op doen in verschillende scholen binnen het bijzonder onderwijs.

Beiden zijn ze reeds ervaren mama's die ook deze kennis meedragen tijdens hun therapie.

 

Sinds september 2015 werd het team versterkt door Batseba. Zij werkt voltijds in de praktijk. Zij deed reeds ervaring op in een woonzorgcentrum, een revalidatiecentrum, het bijzonder onderwijs en verschillende zelfstandige praktijken. 

 

In augustus 2018 startte ook Floor Van Nevel in de Babbelboot. Zij werkt deeltijds in de praktijk en deed eveneens ervaring op in een woonzorgcentrum. Daarnaast heeft zij ervaring in het bijzonder onderwijs en het NT2-onderwijs.

 

Elke De Wasch maakt sinds april 2019 deel uit van het Babbelboot-team. Zij combineert haar job als logopediste met een functie als pedagoge, waarbij ze werkt met jongeren met leer- gedrags- en emotionele problemen in een CLB. Als logopediste deed ze ervaring op in het ziekenhuis, in revalidatiecentra en gaf ze Nederlands aan anderstaligen. 

 

Vanaf augustus 2020 werd ons team versterkt door Laura Caelen. Zij deed reeds stage in verschillende zelfstandige praktijken en een centrum voor ambulante revalidatie.

 

Emma Rappé versterkt vanaf augustus 2022 het Babbelboot-team. Zij studeerde in 2020 af als logopediste en audiologe. Zij deed ervaring op binnen heel wat verschillende settings. Zij werkte ook reeds eerder als zelfstandig logopediste. 

 

De verschillende ervaringen en meningen worden steeds gecombineerd om de begeleiding van onze patiënten te optimaliseren. 

 

 

Stefanie
Stefanie
Joyce
Joyce
Batseba
Batseba
Floor
Floor
Elke
Elke
Laura
Laura
Emma
Emma