Wie zijn wij?

Stefanie en Joyce startten de praktijk in 2009 op. Zij werken beiden in een woonzorgcentrum en combineren deze job met veel enthousiasme met het werk in de Babbelboot.

 

Stefanie deed eerder reeds ervaring op in een revalidatiecentrum en verschillende scholen binnen het bijzonder onderwijs.

Joyce werkte in het verleden in een revalidatiecentrum en ziekenhuis. Zij mocht eveneens ervaring op doen in verschillende scholen binnen het bijzonder onderwijs.

Beiden zijn ze reeds ervaren mama's die ook deze kennis meedragen tijdens hun therapie.

 

Sinds september 2015 werd het team versterkt door Batseba. Zij werkt voltijds in de praktijk. Zij deed reeds ervaring op in een woonzorgcentrum, een revalidatiecentrum, het bijzonder onderwijs en verschillende zelfstandige praktijken. 

 

In augustus 2018 startte ook Floor in de Babbelboot. Zij werkt deeltijds in de praktijk en deed eveneens ervaring op in een woonzorgcentrum. Daarnaast heeft zij ervaring in het bijzonder onderwijs en het NT2-onderwijs.

 

Sara De Meurisse versterkt eveneens het team. Zij werkt in een woonzorgcentrum en begeleidt daarnaast ook kinderen en volwassenen in de Babbelboot. Sara is ook trotse mama van een dochter.

 

Elke De Wasch maakt sinds april 2019 deel uit van het Babbelboot-team. Zij combineert haar job als logopediste met een functie als pedagoge, waarbij ze werkt met jongeren met leer- gedrags- en emotionele problemen in een CLB. Als logopediste deed ze ervaring op in het ziekenhuis, Nederlands aan anderstaligen en revalidatiecentra. Zij is mama van drie kinderen.

 

De verschillende ervaringen en meningen worden steeds gecombineerd om de begeleiding van onze patiënten te optimaliseren. 

 

 

Stefanie
Stefanie
Joyce
Joyce
Batseba
Batseba
Floor
Floor
Sara
Sara
Elke
Elke